reuvers_collage

Werknemers

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Reuvers Uitzendbureau in Emmen is namelijk dé werkgever in de regio voor technisch gekwalificeerd personeel. Wij bieden technische banen voor langere tijd met kans op een contract bij ons of onze opdrachtgever.
slider_img_1

Opdrachtgevers

Reuvers Uitzendbureau staat voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, professionaliteit en kwaliteit in combinatie met een persoonlijke benadering. Wij bemiddelen in banen op elk opleidingsniveau en zijn o.a. actief in de volgende vakgebieden: metaal, elektrotechniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde, elektronica, procestechniek en industrie
reuvers_tegeltjespand

Reuvers Uitzendbureau

vóór en dóór technisch gekwalificeerd personeel.
prev next
Werkwijze Reuvers Uitzendbureau


Een persoonlijke benadering met een open en eerlijke communicatie staan bij ons centraal. Aan de hand van je opleiding, werkervaring en persoonlijke wensen gaan wij op zoek naar een geschikte baan in de techniek. Daarom doen we, voordat je kunt worden ingeschreven, een korte “voorselectie” om te kijken of we überhaupt iets voor je kunnen betekenen. Als dat het geval is, volgt een uitgebreide inschrijving en gaan we aan het werk om je aan een passende baan te helpen.

Indien we geen concrete vacature voor je hebben, betekent dat natuurlijk niet dat er geen werk voor je is. Na de inschrijving op de vestiging gaan we, uiteraard in overleg met jou, actief bedrijven voor je benaderen die goed bij je passen. Dankzij onze grote kennis van de arbeidsmarkt ben jij ervan verzekerd dat wij weten waar jij past: wij kennen de werkgevers in de regio als geen ander. Wij stellen je voor aan het bedrijf en ondersteunen je bij de sollicitatieprocedure.

Uiteraard zijn wij voortdurend op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde technische kandidaten.