reuvers_collage

Werknemers

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Reuvers Uitzendbureau in Emmen is namelijk dé werkgever in de regio voor technisch gekwalificeerd personeel. Wij bieden technische banen voor langere tijd met kans op een contract bij ons of onze opdrachtgever.
slider_img_1

Opdrachtgevers

Reuvers Uitzendbureau staat voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, professionaliteit en kwaliteit in combinatie met een persoonlijke benadering. Wij bemiddelen in banen op elk opleidingsniveau en zijn o.a. actief in de volgende vakgebieden: metaal, elektrotechniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde, elektronica, procestechniek en industrie
reuvers_tegeltjespand

Reuvers Uitzendbureau

vóór en dóór technisch gekwalificeerd personeel.
prev next
Urenregistratie

Onze maatschappij digitaliseert steeds meer, denk maar eens aan hyves, twitter, facebook en e-mail waar iedereen ongetwijfeld bekend mee is. Bij Reuvers Uitzendbureau BV zijn we dan ook blij om te melden dat wij een extra service kunnen aanbieden. Vanaf februari 2011 is het mogelijk om online gewerkte uren te registreren/accorderen en loonstroken/facturen te bekijken met e-UUR.

Wat is e-UUR
e-UUR is het urenregistratiesysteem voor de uitzendbranche. Het systeem faciliteert het gehele urenregistratieproces en zorgt ervoor dat urenbriefjes niet meer handmatig overgetypt hoeven te worden. Hierdoor worden er veel minder fouten gemaakt en wordt er veel tijd en geld bespaard.

De koppeling met de front office biedt de mogelijkheid om facturen en loonstroken digitaal beschikbaar te stellen.  Werknemers en opdrachtgevers kunnen hier inloggen.

Welke functionaliteit biedt e-UUR?
e-UUR ontvangt de plaatsingen, uitzendkrachten en inleners via de koppeling met de frontoffice van een uitzendbureau, vervolgens kunnen afhankelijk van de gekozen procesvariant uitzendkrachten of inleners de gewerkte uren invullen. Als een uitzendkracht de uren invult dan moeten deze geaccordeerd worden door de inlener, als de inlener de uren invult accordeert de inlener deze ook zelf. Bij goedkeuring wordt het urenbriefje via de koppeling naar het uitzendbureau gestuurd.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van e-UUR?
e-UUR kent vele voordelen zowel voor de opdrachtgevers, medewerkers als uitzendonderneming:
• kosteloos
• overal online beschikbaar
• minder fouten in de verwerkingen van de urenbriefjes zoals schrijffouten
• lagere communicatiekosten (faxen, bellen, e.d.)
• snellere betalingen door potentieel snellere doorlooptijd urenbriefje
• meer juiste facturen door minder fouten
• HR-XML gestandaardiseerd
• altijd actuele managementinformatie
• minder personeelskosten voor verwerking urenbriefjes
• minder specifieke oplossingen per klant
• digitale facturen en loonstroken