slider_img_1

Opdrachtgevers

Reuvers Uitzendbureau staat voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, professionaliteit en kwaliteit in combinatie met een persoonlijke benadering. Wij bemiddelen in banen op elk opleidingsniveau en zijn o.a. actief in de volgende vakgebieden: metaal, elektrotechniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde, elektronica, procestechniek en industrie
reuvers_collage

Werknemers

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Reuvers Uitzendbureau in Emmen is namelijk dé werkgever in de regio voor technisch gekwalificeerd personeel. Wij bieden technische banen voor langere tijd met kans op een contract bij ons of onze opdrachtgever.
reuvers_tegeltjespand

Reuvers Uitzendbureau

vóór en dóór technisch gekwalificeerd personeel.

prev next

Diensten Reuvers Uitzendbureau

Bent u op zoek naar technisch personeel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Elk personeelsvraagstuk is anders en arbeidsbemiddeling moet altijd aansluiten op uw wensen. Onze dienstverlening is veelzijdig om zodoende in uw totale personeelsbehoefte te kunnen voorzien.

Reuvers Uitzendbureau biedt de volgende diensten aan:
 • uitzenden
 • detacheren
 • payrolling
 • werving en selectie


Uitzenden

De bekendste en meest flexibele dienstverlening is uitzenden. Om goed in te kunnen spelen op steeds snellere veranderingen in uw markt is het van belang om een flexibel personeelsbestand te hebben. Door tijdelijk personeel in te zetten kunt u sneller en efficiënter inspelen op pieken en dalen in de werkdruk. Daarnaast kunnen flexkrachten worden ingezet om eigen personeel te vervangen bij bijvoorbeeld ziekte. Een andere reden om met een flexkracht te werken kan zijn om uw huidig personeelsbestand uit te breiden maar u heeft geen tijd voor de werving & selectie procedure of u wilt graag dat uw nieuwe medewerker een gedegen proeftijd doorloopt voordat u hem of haar een contract aanbiedt.

Reuvers Uitzendbureau kan daarbij een rol spelen door op korte termijn tijdelijk of structureel technisch geschoolde flexkrachten te leveren. Door onder andere een zorgvuldige voorselectie, daar waar nodig scholing, focust Reuvers zich op het verminderen van personeelsverloop en –verzuim, met als doelstelling kwaliteitsverbetering, productiviteitsverhoging, flexibiliteitvergroting en dus kostenbesparing te realiseren. Hierdoor leveren wij meetbare operationele en financiële toegevoegde waarde binnen uw (flexibele) arbeidsprocessen.

Reuvers Uitzendbureau werkt conform de NBBU-CAO, de meest flexibele CAO van Nederland. In deze CAO bestaat de mogelijheid om voor een periode van maar liefst 130 weken uit te zenden met uitzendbeding. Dit betekent dat er geen loonverplichting bestaat wanneer er geen werk is. Maar dat niet alleen, ook als uw uitzendkracht ziek wordt, hoeft u niet door te betalen. We bieden dus zekerheid, zonder flexibiliteit te verliezen.

Detacheren
Als opdrachtgever wilt u snel kunnen inspelen op ontwikkelingen in de markt en veranderingen in uw organisatie. Veranderingen als een structurele toename van de vraag of een langdurig zieke medewerker of zwangerschapsverlof bijvoorbeeld. U wilt er zeker van zijn dat de medewerker die u aanneemt om uw organisatie te ondersteunen, niet van het ene op het andere moment kan stoppen. Toch is het aanbieden van een vast contract voor uw organisatie niet rendabel, mogelijk of wenselijk.


Detacheren via Reuvers

Werken op basis van detachering is dan de ideale oplossing. Bij een detacheringscontract is Reuvers Uitzendbureau formeel gezien de werkgever: wij stellen de flexkracht voor een bepaalde tijd aan u ter beschikking. Hiermee combineert u de voordelen van flexibele arbeid met de zekerheid van een vaste bezetting tijdens een afgesproken contractperiode. De nadelen van een (vast) dienstverband zoals vaste lasten, administratieve handelingen en de risico's van ziekte en arbeidsongeschiktheid zijn onze verantwoordelijkheid. In overleg worden de arbeidsvoorwaarden, duur en daarbij horende opzegtermijn kortgesloten.

Reuvers Uitzendbureau beschikt over een certificaat 'Erkend detacheringsbedrijf' afgegeven door Stichting Kenteq kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor techniek.Payrolling
Wat is payrolling? Bij het payroll-systeem houdt u de regie in eigen hand: u werft en selecteert uw eigen werknemers, verzorgt de planning en onderhoudt het dagelijks contact met de werknemers.Reuvers neemt uw bestaand of nieuw aan te nemen personeel op papier in dienst en wordt hiermee juridisch werkgever. Door in formeel-juridische zin als werkgever op te treden worden arbeidsrechtelijke risico’s overgenomen van u als opdrachtgever. Dit betekent dat Reuvers de gehele (loon)administratie en de daarbij behorende verplichtingen als werkgever voor haar rekening neemt! Uiteraard bepaalt u zelf welke arbeidsvoorwaarden u uw werknemers wilt bieden.

Voor wie is payrolling interessant?
In feite is het werken met payroll interessant voor iedere organisatie die met personeel werkt. Voor zowel kortlopende projecten als lange termijn trajecten. Door de verhoogde flexibiliteit, het gemak, het beperkte risico en het financiële voordeel dat u kunt behalen door efficiënter in te kopen.
Met payrolling weet u zeker dat alle benodigde kennis aanwezig is. Door in Nederland personeel in dienst te nemen verdrievoudigt namelijk het aantal wetten en regels waarmee u te maken krijgt. Ook beperkt u door het werken met payroll de personele rompslomp tot het doorgeven van gewerkte uren en het betalen van één inkoopfactuur. Snel, makkelijk en risicoloos!

Waarom nu payrollen?
Payrolling kan een ideale oplossing zijn in de huidige economie. U heeft wellicht wel werk voor extra personeel, maar durft gezien de economische situatie iemand niet direct in (vaste) dienst te nemen? Dan kunt u, tegen een zeer scherp tarief, uw personeel ook (tijdelijk) onderbrengen bij Reuvers Uitzendbureau!

 

De voordelen van payrolling op een rijtje:

 • Geen loondoorbetaling bij ziekte
 • Geen contractverplichting
 • Afdrachten van sociale premies en belastingen gebeurt door Reuvers Uitzendbureau
 • Geen WAO-premie
 • Scherpe uurtarieven
 • U betaalt alleen daadwerkelijk gewerkte uren
 • Minder administratieve lasten


Werving en Selectie

Indien u een nieuwe medewerker zelf rechtstreeks een contract wilt aanbieden, maar niet zelf het tijdrovende en dure traject van het werven van personeel wilt doorlopen, sluit deze dienstverlening daar perfect op aan. Reuvers Uitzendbureau werft en selecteert de juiste medewerker voor u, op basis van “no cure no pay”. Om de juiste match te maken tussen werkgever en werknemer leren wij graag uw bedrijf, de bedrijfscultuur en overige specifieke behoeften kennen. We werken met een duidelijk plan van aanpak en een vaste (scherpe) prijs. Wij komen graag met u in contact om de concrete invulling hiervan te bespreken.