slider_img_1

Opdrachtgevers

Reuvers Uitzendbureau staat voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, professionaliteit en kwaliteit in combinatie met een persoonlijke benadering. Wij bemiddelen in banen op elk opleidingsniveau en zijn o.a. actief in de volgende vakgebieden: metaal, elektrotechniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde, elektronica, procestechniek en industrie
reuvers_collage

Werknemers

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Reuvers Uitzendbureau in Emmen is namelijk dé werkgever in de regio voor technisch gekwalificeerd personeel. Wij bieden technische banen voor langere tijd met kans op een contract bij ons of onze opdrachtgever.
reuvers_tegeltjespand

Reuvers Uitzendbureau

vóór en dóór technisch gekwalificeerd personeel.

prev next

Samenwerking met Reuvers Uitzendbureau


Wij bieden oplossingen voor al uw personeelsvraagstukken binnen de techniek. Personeelsvraagstukken lopen sterk uiteen. Onze dienstverlening is afhankelijk van de situatie en behoeften van uw organisatie. Samen met onze deskundige, betrokken en gedreven intercedenten vormt dat de basis voor een langdurige en prettige samenwerking.

Werkwijze
Om onze dienstverlening zo goed mogelijk op uw wensen aan te sluiten komen wij graag persoonlijk met u in contact om kennis te maken met u en de organisatie. Deze kennismaking combineren wij met een inventarisatiegesprek waarbij de exacte behoeften van uw organisatie worden vastgesteld. Tevens wordt de informatie met betrekking tot de veiligheidsvoorschriften en geldende (werk) procedures uitvoerig besproken. Op basis van deze kennismaking selecteren wij voor u de beste kandidaten.Reuvers Uitzendbureau als partner 
De operationele (flex)processen aangestuurd door één vast contactpersoon, deze werkt vanuit ons kantoor in Emmen en is verantwoordelijk voor de volledige administratieve coördinatie van het flexwerk:

  • planning, werving & selectie, contracten, verloning, sociale documenten, evaluatiegesprekken;
  • controle facturatie en contact met de boekhouding;
  • managementrapportage;
  • afhandeling klachten;
  • eventueel de rondleiding van nieuwe flexkrachten.

Kortom: uw contactpersoon neemt vele, of zonodig alle taken betreffende het flexwerk uit handen. Hierdoor kunt u zich volledig richten op alle andere operationele activiteiten.

Om de continuïteit van de operationele processen te garanderen en te maximaliseren is uw contactpersoon elk moment van de dag telefonisch bereikbaar. Wij zijn prestatiegedreven en stellen ons op als loyale partner om de gestelde (strategische) doelen te realiseren. Om die reden hanteren wij een 100% voorzieningsgarantie.

Door onder andere een zorgvuldige voorselectie, daar waar nodig scholing, focust Reuvers zich op het verminderen van personeelsverloop en –verzuim, met als doelstelling kwaliteitsverbetering, productiviteitsverhoging, flexibiliteitvergroting en dus kostenbesparing te realiseren. Hierdoor leveren wij meetbare operationele en financiële toegevoegde waarde binnen uw (flexibele) arbeidsprocessen.

Ten behoeve van procesoptimalisatie zet Reuvers automatiseringssystemen in voor kernactiviteiten in de flexprocessen, zoals voor werving & selectie, managementrapportage, planning, urenregistratie, verloning, afhandeling klachten en facturatie. Reuvers Uitzendbureau biedt kwaliteit, flexibiliteit én continuïteit!Online urenregistratie
Met enthousiasme kunnen wij u melden dat Reuvers Uitzendbureau BV u een extra service kan aanbieden. Vanaf 7 februari 2011 is het mogelijk om gebruik te maken van online urenregistratie en digitale facturen. Daarnaast heeft u via dit systeem, genaamd e-UUR, altijd inzicht in het digitale archief van urenbriefjes en heeft u toegang tot actuele managementinformatie. 

Wat is e-UUR? 
e-UUR is het online urenregistratiesysteem waarmee urenbriefjes digitaal kunnen worden ingevuld en geaccordeerd. Daarnaast heeft u altijd een digitaal archief bij de hand en kunt u snel rapportages genereren over onder andere het aantal gewerkte uren. Het is zelfs mogelijk om onze facturen te ontvangen in e-UUR, zodat u deze altijd kunt inzien en direct kunt verifiëren aan de hand van de urenbriefjes. 

Waarom e-UUR? 
Met e-UUR beslist u zelf waar en wanneer u een urenbriefje goedkeurt. Doordat er automatisch een e-mail wordt gestuurd wanneer er een urenbriefje geaccordeerd dient te worden hoeft u hier niet meer aan te denken. Daarnaast is het systeem via internet bereikbaar, waardoor u op elk moment van de dag kan inloggen om bijvoorbeeld urenbriefjes goed te keuren, een urenbriefje terug te zien in uw digitale archief of uw factuur van afgelopen maand te bekijken en direct uit te printen, op te slaan of door te sturen. Bovendien is het zeer gemakkelijk in gebruik. U kunt hier inloggen.