slider_img_1

Opdrachtgevers

Reuvers Uitzendbureau staat voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, professionaliteit en kwaliteit in combinatie met een persoonlijke benadering. Wij bemiddelen in banen op elk opleidingsniveau en zijn o.a. actief in de volgende vakgebieden: metaal, elektrotechniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde, elektronica, procestechniek en industrie
reuvers_collage

Werknemers

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Reuvers Uitzendbureau in Emmen is namelijk dé werkgever in de regio voor technisch gekwalificeerd personeel. Wij bieden technische banen voor langere tijd met kans op een contract bij ons of onze opdrachtgever.
reuvers_tegeltjespand

Reuvers Uitzendbureau

vóór en dóór technisch gekwalificeerd personeel.

prev next

Opdrachtgevers


Reuvers Uitzendbureau in Emmen is dé werkgever in de regio voor technisch gekwalificeerd personeel. Reuvers Uitzendbureau staat voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, professionaliteit en kwaliteit in combinatie met een persoonlijke benadering. Wij bemiddelen in banen op elk opleidingsniveau en zijn o.a. actief in de volgende vakgebieden: metaal, elektrotechniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde, elektronica, procestechniek en industrie

Diensten Reuvers Uitzendbureau
Bent u op zoek naar technisch personeel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Elk personeelsvraagstuk is anders en arbeidsbemiddeling moet altijd aansluiten op uw wensen. Onze dienstverlening is veelzijdig om zodoende in uw totale personeelsbehoefte te kunnen voorzien. Wij bieden de volgende diensten aan:

  • uitzenden
  • detacheren
  • payrolling
  • werving en selectie
Lees meer

Samenwerking met Reuvers Uitzendbureau
Wij bieden oplossingen voor al uw personeelsvraagstukken binnen de techniek. Personeelsvraagstukken lopen sterk uiteen. Onze dienstverlening is afhankelijk van de situatie en behoeften van uw organisatie. Samen met onze deskundige, betrokken en gedreven intercedenten vormt dat de basis voor een langdurige en prettige samenwerking.
Lees meer


Betrouwbare partner

Als opdrachtgever kunt u met een gerust hart zaken doen met Reuvers Uitzendbureau. Wij zijn namelijk aangesloten bij de NBBU (Nederlandse Bond voor Bemiddeling- en Uitzendbureaus) en staan als NEN4400-1 gecertificeerde uitzendonderneming geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid. Tevens zijn wij uiteraard VCU gecertificeerd en beschikken wij over een G-rekening.

Uitzendkrachten op de werkvloer

Werkt u met uitzendkrachten of bent u dat binnenkort van plan? Dan is het goed te weten hoe een uitzend-onderneming werkt en wie welke verantwoordelijkheid draagt. Zeker als het de veiligheid en gezondheid van de uitzendkracht betreft. Bijkomende voordelen voor u zijn kostenbesparing, efficiënt werkende uitzendkrachten en het voorkomen van risico’s als boetes, claims of strafrechtelijke veroordeling. Reuvers biedt u een overzicht van de verantwoordelijkheden rond de arbeidsomstandigheden van uitzendkrachten.